Douchekoppen

1 Artikel(en)

 1. Douchekop vierkant 250 x 250mm chroom
  € 34,95

  Direct leverbaar

  - Vierkante douchekop
  - 250 x 250mm
  - Verchroomd messing
  - 2 jaar garantie

  Meer Informatie

1 Artikel(en)

Douchekoppen

Om een goede douche te ervaren is het van belang dat u een douchekop heeft die aan uw eisen voldoet. Douchekoppen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Een opkomende trend wat betreft douchekoppen is het gebruik zogenaamde regen douchekoppen. Dit zijn grotere douchekoppen (doorgaans met een diameter van 20 of 30 cm) die recht naar beneden hangen. De douchekop bestaat dan uit vele jets waardoor het water op veel plekken naar beneden stroomt, en zo een regen effect geeft. Vaak zijn deze douchekoppen ook uitgevoerd in combinatie met LED verlichting. Deze LED verlichting wordt opgewekt door de waterdruk waardoor er geen batterijen nodig zijn. Stroomt er water door de douchekop, dan beginnen de leds te branden.

Alle douchekoppen in deze categorie hebben een standaard draadaansluiting van 1/2'' en passen zodoende op iedere douche met eenzelfde aansluiting.

Om onze bezoekers beter te helpen maakt Badplaats gebruikt van cookies en vergelijkbare technieken. Naast functionele cookies, kunnen wij en derde partijen hiermee het gebruik van onze website en advertenties volgen. Bij gebruik van onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Meer weten