Douchepaneel Arvada LED met mengkraan - zwart RVS

  • Gemaakt van roestvrij staal met een mengkraan
  • Eenvoudige montage met flexibele aansluitslangen
  • 22cm breed en 145cm hoog
€ 249,00
SKU
DPKMARV
Op voorraad
Omschrijving

Douchepaneel Arvada is een douchepaneel gemaakt van roestvrij staal. Het douchepaneel heeft drie massage units, een hoofddouche en een handdouche. Verder heeft het douchepaneel vier draaiknoppen waarmee de vier douchestanden worden geregeld. Dit betekent dat alle verschillende standen tegelijk kunnen worden. De andere draaiknop op het douchepaneel wordt gebruikt voor het regelen van de temperatuur door middel van een mengkraan. De LED verlichting werkt op basis van de waterdruk.

Specificaties
- Gemaakt van roestvrij staal
- Met LED verlichting
- Afmetingen: 1450 x 220mm
- Hoofddouche bestaande uit waterjets
- Handdouche inclusief 150cm lange flexibele waterslang
- Drie massage units op de voorkant van het paneel
- Vier knoppen voor het regelen van de vier waterstanden
- Een knop voor het regelen van de mengkraan
- Twee flexibele aansluitslangen 

Het douchepaneel heeft vier verschillende waterstanden. Dit zijn de volgende standen: Water uit de hoofddouche, water uit de handdouche, water uit de drie massage units en water uit de onderste waterjet. Deze vier standen zijn met vier knoppen te regelen, zodoende zijn alle standen tegelijkertijd te gebruiken. 

Waterdruk
Voor een goede werking van een douchepaneel is een juiste waterdruk nodig. De waterdruk in een huis werkt als volgt. De waterdruk zorgt ervoor dat het mogelijk is om water te gebruiken op bovenliggende etages. Wanneer het water binnen komt bij de hoofdmeter bedraagt de waterdruk 2,5 bar. Hoe groter de verticale afstand tot de hoofdmeter, hoe lager de waterdruk. Dit gaat met 0.1 bar per meter. Per verdieping daalt de waterdruk zodoende met circa 0.3 bar (één verdieping is circa 3 meter hoog). Om een douchepaneel goed te laten functioneren is een minimale waterdruk van 1.5 bar nodig. Ligt de waterdruk lager, dan komt er niet genoeg water uit de kraan. De maximale waterdruk die op dit paneel uitgeoefend mag worden bedraagt 5 bar.

De jets van het douchepaneel zijn uitgevoerd met speciale anti-kalk noppen. Deze anti-kalk noppen zorgen ervoor dat kalk zich niet kan hechten aan de jets. Hierdoor zijn ze ook gemakkelijk schoon te houden. Om te garanderen dat het douchepaneel kalkvrij en in perfecte staat blijft, is het aangeraden om het douchepaneel te drogen na de laatste douchebeurt.

Specificaties
Specificaties
Artikelcode 8720171701392
Kleurgroep Zwart
Met massagefunctie Ja
Aantal massageunits 3
Geschikt voor montage in hoek Nee
Met handdouche Ja

Bezorging is gratis!

Plaats je bestelling op werkdagen voor 12:00 uur en deze kan de volgende werkdag gratis geleverd worden.
Bij het afrekenen kan je de levering maximaal vijf werkdagen vooruit plannen.
We bezorgen op maandag tot en met vrijdag.

Betaal veilig, snel en achteraf!

Je kan eenvoudig en veilig bij ons betalen. Betaal met iDeal, Bancontact, PayPal, CreditCard of betaal achteraf met Klarna - Betaal Later!