Douchepaneel Natal LED met mengkraan - RVS

  • 20cm breed, 140cm lang
  • Gemaakt van roestvrij staal
  • Mengkraan
  • 3 jaar garantie
€ 199,00
SKU
DPVONAT
Op voorraad
Omschrijving

Douchepaneel Natal is gemaakt van roestvrij staal. Het douchepaneel heeft drie massage units, een handdouche en een hoofddouche. Verder heeft het douchepaneel één draaiknop waarmee de drie douchestanden worden geregeld. Dit betekent dat  maximaal twee verschillende standen tegelijk gebruikt kunnen worden. De andere draaiknop op het douchepaneel wordt gebruikt voor het regelen van de temperatuur door middel van een mengkraan. Uitgevoerd met LED verlichting rondom de massagejets. De LED-verlichting van dit douchepaneel werkt op AA-batterijen die gemakkelijk te vervangen zijn.

Specificaties
- Gemaakt van roestvrij staal
- Afmetingen: 1400 x 200mm
- Hoofddouche met anti kalk jets
- Handdouche inclusief flexibele waterslang van 150cm
- Drie massage units op de voorkant van het paneel
- Een knop voor het regelen van de drie waterstanden
- Een knop voor het regelen van de mengkraan
- Twee flexibele aansluitslangen 

Het douchepaneel heeft drie verschillende waterstanden. Dit zijn de volgende standen: Water uit de hoofddouche, water uit de handdouche en water uit de zes massage units. Deze drie standen zijn met één knop te regelen, zodoende zijn maximaal twee standen tegelijkertijd te gebruiken. 

Waterdruk
Voor een goede werking van een douchepaneel is een juiste waterdruk nodig. De waterdruk in een huis werkt als volgt. De waterdruk zorgt ervoor dat het mogelijk is om water te gebruiken op bovenliggende etages. Wanneer het water binnen komt bij de hoofdmeter bedraagt de waterdruk 2,5 bar. Hoe groter de verticale afstand tot de hoofdmeter, hoe lager de waterdruk. Dit gaat met 0.1 bar per meter. Per verdieping daalt de waterdruk zodoende met circa 0.3 bar (één verdieping is circa 3 meter hoog). Om een douchepaneel goed te laten functioneren is een minimale waterdruk van 1.5 bar nodig. Ligt de waterdruk lager, dan komt er niet genoeg water uit de kraan. De maximale waterdruk die op dit paneel uitgeoefend mag worden bedraagt 5 bar.

De jets van het douchepaneel zijn uitgevoerd met speciale anti-kalk noppen. Deze anti-kalk noppen zorgen ervoor dat kalk zich niet kan hechten aan de jets. Hierdoor zijn ze ook gemakkelijk schoon te houden. Om te garanderen dat het douchepaneel kalkvrij en in perfecte staat blijft, is het aangeraden om het douchepaneel te drogen na de laatste douchebeurt.

Specificaties
Specificaties
Artikelcode 8719128563626
Kleurgroep RVS
Met massagefunctie Nee
Aantal massageunits 3
Geschikt voor montage in hoek Nee
Met handdouche Ja

Bezorging is gratis!

Plaats je bestelling op werkdagen voor 12:00 uur en deze kan de volgende werkdag gratis geleverd worden.
Bij het afrekenen kan je de levering maximaal vijf werkdagen vooruit plannen.
We bezorgen op maandag tot en met vrijdag.

Betaal veilig, snel en achteraf!

Je kan eenvoudig en veilig bij ons betalen. Betaal met iDeal, Bancontact, PayPal, CreditCard of betaal achteraf met Klarna - Betaal Later!