Uitgebreide bezorginformatie

Bezorging van een bestelling 

 

Kan ik mijn bestelling laten bezorgen?

Het is mogelijk uw bestelling te laten bezorgen. Voor kleinere bestellingen maken we gebruik van een landelijke bezorgdienst. Bezorgdagen zijn maandag tot en met vrijdag. Voor grotere bestellingen wordt gebruikt gemaakt van een gespecialiseerde bezorgdienst. 


Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u zelf een betaal- & bezorgmethode selecteren. Kiest u voor de snelste manier, betalen met iDeal en alle producten zijn voorradig, dan bedraagt de levertijd over het algemeen één tot twee werkdagen.
Het is altijd mogelijk om zelf een afleverdag naar keuze door te geven. 


Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Bestellingen tot 30kg worden bezorgd door de bezorgdienst PostNL. De bezorger zal hiervoor bij u aanbellen en na ontvangst vragen om uw handtekening. Leveringen door PostNL worden gedaan op maandag tot en met vrijdag. Bij grotere en zwaardere producten zoals badkamermeubels, baden, douchecabines, douchewanden en de grotere wastafels, maken we gebruik van een externe koeriersdienst. De externe koeriersdienst neemt eerst contact met u op voor het inplannen van een bezorg afspraak. Op de dag van levering neemt de koeriersdienst een uur van te voren contact met u op zodat u de tijd heeft om op tijd thuis te zijn en u niet de gehele dag hoeft te wachten.


Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij het afleveren van mijn bestelde producten?

Wanneer uw bestelling met PostNL verzonden wordt en er niemand aanwezig is op de aangegeven dag dan wordt deze bij één van de buren afgeleverd. In dat geval laat de bezorger een afleverbericht achter waarop staat waar uw bestelling is bezorgd. Wanneer de bezorger uw bestelling ook niet bij de buren kan afleveren, krijgt u ook een afleverbericht. Hierop staat een telefoonnummer van PostNL dat u kunt bellen om een nieuwe bezorgafspraak te maken. Als u geen contact opneemt, wordt een dag later automatisch een nieuwe poging gedaan om de bestelling af te leveren. Wanneer de aflevering na 3 pogingen niet heeft plaatsgevonden, wordt de bestelling retourgezonden naar Badplaats. Wanneer uw bestelling met de externe koeriersdienst verzonden wordt en er niemand aanwezig is op de aangegeven/afgesproken dag dan zal de koeriersdienst opnieuw contact met u opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak. Wanneer u bij de afgesproken leverdatum niet aanwezig bent, en er een tweede levering plaats zal moeten vinden, worden de bezorgkosten extra in rekening gebracht. Het bedrag van de extra bezorgkosten staan dan gelijk aan de bezorgkosten voor de eerste levering.


Kan ik mijn bestelling laten afleveren op een postbus adres?

Het is niet mogelijk uw bestelling te laten afleveren op een postbus adres. Onze bezorgdiensten hebben altijd een handtekening nodig voor ontvangst.


Kan ik mijn bestelling in het buitenland laten afleveren?

Naast Nederland bezorgen wij standaard ook in België. De levertijd naar BelgiÄ“ bedraagt één tot twee werkdagen.


Kan ik een aflever afspraak maken voor de bezorging van mijn bestelling?

Wanneer uw bestelling met onze externe koeriersdienst wordt verzonden is het mogelijk een aflever afspraak te maken. Dit kunt u zelf aangeven bij het plaatsen van de bestellen.

Om onze bezoekers beter te helpen maakt Badplaats gebruikt van cookies en vergelijkbare technieken. Naast functionele cookies, kunnen wij en derde partijen hiermee het gebruik van onze website en advertenties volgen. Bij gebruik van onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Meer weten