Privacybeleid

Badplaats respecteert de privacy van al haar websitegebruikers en zorgt ervoor dat alle gegevens vertrouwelijk worden behandeld.
Uw gegevens worden door ons opgeslagen in een persoonsregister. Indien u onze website bezoekt, dan worden verschillende gegevens bewaard om onze dienstverlening te verbeteren en u een zo prettig mogelijke gebruikerservaring te geven. Zo wordt bijvoorbeeld uw domeinnaam bewaard, alsmede de informatie die u op onze website heeft geraadpleegd. Doel hiervan is om de kwaliteit en gebruikerservaring van onze website te verbeteren. Als u op onze website zelf informatie heeft achtergelaten, bijvoorbeeld over door u bestelde producten, dan bewaren wij die, met als doel onze website te verbeteren en de inhoud van de pagina op uw gebruik af te kunnen stemmen. Daarnaast gebruiken wij ze om de overeenkomst correct uit te kunnen voeren. Badplaats maakt gebruik van een beveiligde verbinding (SSL-verbinding). Deze verbinding kunt u herkennen aan het slotje in uw browser, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bestellingen en persoonlijke gegevens versleuteld over het internet worden verstuurd.

Wij stellen uw persoonsgegevens niet beschikbaar aan aan ons gelieerde derde bedrijven voor marketingdoeleinden. Wij maken gebruik van cookies; deze dienen om onze dienstverlening aan u doelmatiger en geïndividualiseerd te maken. Indien u bezwaar heeft tegen één van bovengenoemde activiteiten, dan kunt u contact met ons opnemen via email: klantenservice@badplaats.nl, of telefonisch via 013 - 514 42 14. Op eerste verzoek zullen wij uw gegevens verwijderen.

We gebruiken cookies sluiten