Betalen en betalingsmogelijkheden

Online bestellen bij Badplaats is nu extra makkelijk, omdat u de keuze heeft uit verschillende manieren om uw bestelling te betalen: vooraf en direct bij afname. Voor het gemak zetten we alle mogelijkheden even op een rijtje:

Vooraf betalen met iDeal

Met iDeal is het mogelijk om veilig en snel geld over te maken via uw eigen bank. Groot voordeel van deze manier is dat u met een paar klikken kunt betalen en dat wij uw bestelling direct aan u kunnen uitleveren.

Het betalen met iDeal werkt als volgt: - Kiest u voor iDeal betalen, dan kunt u in het bestelproces uw bank kiezen - Bij bevestiging van uw bestelling wordt u vervolgens naar uw eigen beveiligde internetbankieromgeving geleid. - Op deze iDeal-pagina staan uw betalingsgegevens gereed, u hoeft alleen de betaling te bevestigen. - Als uw transactie succesvol is verwerkt, wordt u teruggeleid naar onze website en kunt u zien dat uw bestelling is betaald.
iDeal betalingen zijn alleen mogelijk voor klanten met een Nederlandse bank.

Vooruitbetalen via bankoverschrijving

Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kiest u ervoor het totaalbedrag van uw bestelling zelfstandig over te maken naar de rekening van Badplaats. Houdt u er wel rekening mee dat de overschrijving van het bedrag één tot twee werkdagen in beslag kan nemen. Zodra het totaalbedrag van uw bestelling door ons is ontvangen, krijgt u bericht en zal uw bestelling worden uitgeleverd. 

Achteraf betalen met AfterPay

AfterPay voert voor Badplaats het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Badplaats betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €400,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van €750,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met PayPal (ook voor creditcard)

PayPal maakt het mogelijk om veilig en snel aankopen met uw creditcard (of via bankoverschrijving) te doen. Snel en veilig, want u hoeft uw creditcardgegevens niet in te vullen, maar u kunt inloggen met uw PayPal-gebruikersnaam en -wachtwoord. Heeft een PayPal-account (en dus een Paypal-rekening) dan kunt u deze gebruiken om in onze webshop te betalen. Kies hiervoor bij het afrekenen voor de betaalmethode: PayPal. U kunt deze betaalmethode alleen kiezen wanneer u uw product laat bezorgen. Voor meer informatie over PayPal, bezoek de website op paypal.com

Betalen vanuit het buitenland

Betalingen vanuit het buitenland zijn mogelijk. Gebruik voor deze overschrijvingen wel de juiste BIC en IBAN gegevens. Houdt u er wel rekening mee dat betalingen uit het buitenland altijd een aantal werkdagen in beslag neemt. Zodra het bedrag is ontvangen krijgt u van Badplaats bericht.

Om onze bezoekers beter te helpen maakt Badplaats gebruikt van cookies en vergelijkbare technieken. Naast functionele cookies, kunnen wij en derde partijen hiermee het gebruik van onze website en advertenties volgen. Bij gebruik van onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Meer weten