Alles over betalen

Online bestellen bij Badplaats is nu extra makkelijk, omdat u de keuze heeft uit verschillende manieren om uw bestelling te betalen: vooraf en direct bij afname. Voor het gemak zetten we alle mogelijkheden even op een rijtje:

Vooraf betalen met iDeal

Met iDeal is het mogelijk om veilig en snel geld over te maken via uw eigen bank. Groot voordeel van deze manier is dat u met een paar klikken kunt betalen en dat wij uw bestelling direct aan u kunnen uitleveren.

Het betalen met iDeal werkt als volgt:
- Kiest u voor iDeal betalen, dan kunt u in het bestelproces uw bank kiezen
- Bij bevestiging van uw bestelling wordt u vervolgens naar uw eigen beveiligde internetbankieromgeving geleid.
- Op deze iDeal-pagina staan uw betalingsgegevens gereed, u hoeft alleen de betaling te bevestigen.
- Als uw transactie succesvol is verwerkt, wordt u teruggeleid naar onze website en kunt u zien dat uw bestelling is betaald.

iDeal betalingen zijn alleen mogelijk voor klanten met een Nederlandse bank.

Achteraf betalen met Klarna

Met 'Klarna - Betaal later' is het mogelijk om bij Badplaats te kopen en pas later te betalen. Plaats uw bestelling via Badplaats.nl en kies als betaalwijze voor Klarna - Betaal later. Nadat Badplaats de bestelling heeft verzonden gaat uw betaaltermijn van 30 dagen in. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Klarna.

Betalen met Bancontact

Met Bancontact is het mogelijk om veilig en snel geld over te maken. Kies wanneer u gaat afrekenen voor Bancontact als betaalwijze. Volg vervolgens de instructies en houdt uw digipass of kaartlezer bij hand. Nadat uw betaling is goedgekeurd wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. 

Betalen met PayPal

PayPal maakt het mogelijk om veilig en snel aankopen met uw creditcard (of via bankoverschrijving) te doen. Snel en veilig, want u hoeft uw creditcardgegevens niet in te vullen, maar u kunt inloggen met uw PayPal-gebruikersnaam en -wachtwoord. Heeft een PayPal-account (en dus een Paypal-rekening) dan kunt u deze gebruiken om in onze webshop te betalen. Kies hiervoor bij het afrekenen voor de betaalmethode: PayPal. U kunt deze betaalmethode alleen kiezen wanneer u uw product laat bezorgen. Voor meer informatie over PayPal, bezoek de website op paypal.com

Betalen met creditcard

Als u met creditcard wil betalen dan is dat mogelijk. We ondersteunen Visa, MasterCard, American Express, Maestro, Cartes Bancaires en nog een aantal meer. Het betaalproces verloopt via onze partner Mollie. Uw creditcardgegevens worden dan ook niet op onze systemen opgeslagen. Meer informatie, bezoek dan de website van uw creditcard-maatschappij.

Betalen via bankoverschrijving

Betalen via bankoverschrijving is alleen mogelijk op verzoek. Neem hiervoor even contact met ons op.

Betalen vanuit het buitenland

Betalingen vanuit het buitenland zijn mogelijk. Gebruik voor deze overschrijvingen wel de juiste BIC en IBAN gegevens. Houdt u er wel rekening mee dat betalingen uit het buitenland altijd een aantal werkdagen in beslag neemt. Zodra het bedrag is ontvangen krijgt u van Badplaats bericht.