Badkamerkasten

Bekijken als Rooster Lijst

151 artikelen

Aflopend sorteren
per pagina

Handige badkamerkasten

Op je badkamer heb je vaak meer opbergruimte nodig dan je denkt. Naast je handdoeken en dagelijkse toiletspullen heb je vaak ook een voorraadje zeep of tandpasta klaar staan. Heb je wat extra opbergruimte nodig? Dan is een extra badkamerkast heel handig. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo vind je op deze pagina al onze voordelige badkamerkasten. Ben je op zoek naar een specifieke kast? Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod hangende badkamerkasten of hoge badkamerkasten

Een badkamerkast uitkiezen

Waar je bij de aanschaf van een badkamerkast op moet letten is dat je een praktische afmeting kiest. Het zou immers jammer zijn als je handdoeken uiteindelijk niet in de nieuwe kast blijken te passen. Daarnaast is het handig om de draairichting van de kastdeur in de gaten te houden. Een badkamerkast wordt nog wel eens in een hoek geplaatst. Bedenk dan van tevoren wat een handige draairichting voor de deur is. Van een aantal modellen kun je de richting wisselen.

Badkamerkast voor kleinere badkamers

Heb je een kleinere badkamer, kies dan voor bijvoorbeeld een smalle badkamerkast . Deze collectie kasten hebben een breedte van 30 tot ongeveer 40 cm en zijn daarom geschikt als je wat minder plek hebt. Een wat lagere hangende kast kan ook een goede optie zijn. Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens bij de Aura kastenserie.