Douchepaneel Broome met mengkraan - Zwart aluminium

  • Gemaakt van aluminium met een mengkraan
  • Eenvoudige montage met flexibele aansluitslangen
  • 20cm breed en 140cm hoog
€ 229,00
SKU
DPVOBRO
Op voorraad
Omschrijving

Douchepaneel Broome is een regendoucheset met watervalfunctie, gemaakt van aluminium. Het douchepaneel heeft vier massage units, een hoofddouche met watervalfuntie en een handdouche. Verder heeft het douchepaneel één draaiknop waarmee de vier douchestanden worden geregeld. Dit betekent dat maximaal twee verschillende standen tegelijk te gebruiken zijn. De andere draaiknop op het douchepaneel wordt gebruikt voor het regelen van de temperatuur door middel van een mengkraan.

Specificaties
- Gemaakt van aluminium, mat zwart
- Afmetingen: 1400 x 200mm
- Hoofddouche met watervalfunctie
- Handdouche met 150cm lange flexibele waterslang
- Vier massage units op de voorkant van het paneel
- Een knop voor het regelen van de vier waterstanden
- Een knop voor het regelen van de mengkraan

Het douchepaneel heeft vier verschillende waterstanden. Dit zijn de volgende standen: Water uit de hoofddouche, water uit de waterval, water uit de handdouche en water uit de vier massage units. Deze vier standen zijn met één knop te regelen, zodoende zijn maximaal twee standen tegelijkertijd te gebruiken. De water hoeveelheid blijft altijd hetzelfde, wanneer meerdere standen tegelijk gebruikt worden, wordt dezelfde hoeveelheid water over meerdere units verdeeld.

Waterdruk
Voor een goede werking van een douchepaneel is een juiste waterdruk nodig. De waterdruk in een huis werkt als volgt. De waterdruk zorgt ervoor dat het mogelijk is om water te gebruiken op bovenliggende etages. Wanneer het water binnen komt bij de hoofdmeter bedraagt de waterdruk 2,5 bar. Hoe groter de verticale afstand tot de hoofdmeter, hoe lager de waterdruk. Dit gaat met 0.1 bar per meter. Per verdieping daalt de waterdruk zodoende met circa 0.3 bar (één verdieping is circa 3 meter hoog). Om een douchepaneel goed te laten functioneren is een minimale waterdruk van 1.5 bar nodig. Ligt de waterdruk lager, dan komt er niet genoeg water uit de kraan. De maximale waterdruk die op dit paneel uitgeoefend mag worden bedraagt 5 bar.

De jets van het douchepaneel zijn uitgevoerd met speciale anti-kalk noppen. Deze anti-kalk noppen zorgen ervoor dat kalk zich niet kan hechten aan de jets. Hierdoor zijn ze ook gemakkelijk schoon te houden. Om te garanderen dat het douchepaneel kalkvrij en in perfecte staat blijft, is het aangeraden om het douchepaneel te drogen na de laatste douchebeurt.

Bij dit douchepaneel inbegrepen
- Een montage set om het douchepaneel aan de muur te bevestigen.
- Twee roestvrijstalen flexibele waterslangen met een lengte van 60 cm en met de standaard aansluiting van 1/2''.
- Een handleiding voor het gebruik van het douchepaneel.

Specificaties
Specificaties
Artikelcode 8719128562094
Kleurgroep Zwart
Met massagefunctie Ja
Aantal massageunits 4
Geschikt voor montage in hoek Nee
Met handdouche Ja

Bezorging is gratis!

Plaats je bestelling op werkdagen voor 12:00 uur en deze kan de volgende werkdag gratis geleverd worden.
Bij het afrekenen kan je de levering maximaal vijf werkdagen vooruit plannen.
We bezorgen op maandag tot en met vrijdag.

Betaal veilig, snel en achteraf!

Je kan eenvoudig en veilig bij ons betalen. Betaal met iDeal, Bancontact, PayPal, CreditCard of betaal achteraf met Klarna - Betaal Later!