Menu
EUR
  • Gratis verzending
  • 60 dagen bedenktijd gratis retour
  • Alles uit voorraad!
  • Beoordeeld met een 9+

CBW erkend

Wat is CBW Mitex en wat heb ik eraan?

CBW Mitex is de brancheorganisatie voor de woonbranche. Bij deze branche organisatie zijn 7500 leden aangesloten die bij elkaar goed zijn voor een omzet van 25 miljard euro per jaar.

CBW erkende winkels zijn door het CBW goedgekeurde winkels die betrouwbaar zijn en een gezonde financiële status hebben.
Voordelen CBW Mitex;

1. Veilig aanbetalen
2. Extra garantie
3. Onpartijdige klachtenafhandeling

Samen met de consumentenbond hebben de CBW winkels algemene voorwaarden opgesteld die de consument extra goed beschermen. Hier staan alle regels goed in afgesproken,  zoals aanbetaling, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Badplaats is een CBW-erkende webwinkel
Klik hier voor de algemene voorwaarden van Badplaats (volgens algemene voorwaarden CBW)
- Om dit bestand te openen is Adobe Reader benodigd
- Tevens kunt u met Adobe Reader een kopie van deze voorwaarden opslaan.

Er zijn in Nederland meer dan 4.000 CBW-erkende woonwinkels die u meer zekerheid bieden dan andere woonzaken. Zij bieden namelijk drie extra garanties. Garantie één gaat over veilig aanbetalen. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling namelijk niet kwijt. Het CBW-mitex staat hiervoor garant en zorgt ervoor dat u uw aanbetaling bij een andere CBW erkende winkel kunt gebruiken. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Garantie twee heeft betrekking op een verbeterde productgarantie. Garantie drie zorgt voor het correct afhandelen van eventuele problemen. Heeft u een probleem waar u met de winkelier niet uitkomt, dan kunt u deze voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie. Daarmee verzekert u zich van een passende oplossing. Koopt u bij een CBW-erkende winkel, dan ontvangt u de algemene voorwaarden waar precies in staat hoe de erkenningsregeling werkt. De winkels zijn te herkennen aan het CBW-erkend logo op de deur. Koop zeker, koop CBW-erkend.

Voor meer informatie kunt u de website www.cbwerkend.nl bekijken of contact opnemen met de Consumentenlijn van het CBW-mitex: tel 030-6973107. Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 11:00 uur.

Badplaats is een CBW erkende webshop. 

  • Webshopkeurmerk
  • CBW-erkend
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen!