Baden

Kies een van de onderstaande productgroepen:

Baden

In de grotere badkamers is steeds vaker een ligbad aanwezig. Baden zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen inbouw baden en vrijstaande baden. In opkomst zijn tegenwoordig ook de bubbelbaden, waar veel luchtbellen het water in worden geblazen voor een echt massage gevoel. Deze worden echter niet altijd gebruikt in de badkamer.

Een vrijstaand ligbad is een bad wat zonder ondersteuning in de badkamer geplaatst kan worden. Deze hoeft dus niet ondersteunt te worden. Een groot voordeel hiervan is dat alle zijkanten van het bad zichtbaar zijn, waardoor er vele verschillende stijlen leverbaar zijn. Deze baden worden geleverd op pootjes, die vaak verstelbaar in hoogte zijn. Daardoor kun je het bad simpelweg neerzetten, de leidingen aansluiten, eventueel de onderrand afkitten en het bad is klaar voor gebruik.

Een inbouw bad heeft wel de ondersteuning van een tegelwand nodig. Dit komt omdat een dergelijk bad geen zijkanten of omranding heeft. Hierdoor scheelt een inbouw bad ook aanzienlijk in prijs vergeleken met een vrijstaand bad. Het voordeel van een inbouwe bad is dat ze vrijwel niet opvallen, doordat er een tegelwand in dezelfde stijl als de muren van de badkamer omheen wordt geplaatst. Deze baden zijn uitgevoerd met een overloop, zodat het water niet over de rand kan wegstromen.

Om onze bezoekers beter te helpen maakt Badplaats gebruikt van cookies en vergelijkbare technieken. Naast functionele cookies, kunnen wij en derde partijen hiermee het gebruik van onze website en advertenties volgen. Bij gebruik van onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Meer weten