Vrijstaande baden

Bekijken als Rooster Lijst

15 artikelen

Aflopend sorteren
per pagina

De mooiste vrijstaande baden

Laat je badkamer niet alleen ruim ogen, maar krijg ook het hotel-chic-gevoel wanneer je in bad gaat. Ontspannen en genieten, met een vrijstaand bad kom je een heel eind in de buurt. Hier vind je onze hele collectie ligbaden van acryl, supervoordelig geprijsd. Je past deze baden makkelijk in in elke badkamerstijl, of het nu modern, industrieel of landelijk is. Heb je wat minder ruimte, dan kun je ook kijken naar een half vrijstaand bad. Dezelfde uitstraling, maar toch compact.

Nu populair: mat-witte baden

Wanneer je inspiratie opdoet voor je nieuwe badkamer, vind je in menig blog of interieurblad de mooiste foto’s van luxe badkamers met een vrijstaand bad. Eén van de trends in deze vrijstaande badkuipen is het mat-wit afgewerkte bad. De mat witte kleur kan bijzonder goed passen in bijvoorbeeld een landelijke badkamer waar een hoogglans ligbad uit de toon zou vallen. Benieuwd geworden, neem dan een kijkje bij onze mat-witte baden.

Accessoires voor je vrijstaande bad

Kies je voor een vrijstaand bad, houd dan rekening met twee zaken: de positie van je afvoer en natuurlijk ook je badkraan. Heb je al een aansluiting in de muur, let dan op dat je badkraan een voldoende lange uitloop heeft. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vrijstaande badkraan naast je vrijstaande bad. Dat ziet er niet alleen gaaf uit, je kunt er meestal makkelijker bij als je in bad ligt. Heb je vragen over onze vrijstaande baden, neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.