Toiletmeubels

Bekijken als Rooster Lijst

16 artikelen

Aflopend sorteren
per pagina

De mooiste toiletmeubels

Is je toilet aan een renovatie toe en ben je op zoek naar een mooie fonteinset, dan zit je hier goed. Een toiletmeubel (ook wel fonteinmeubel genoemd) bestaat uit een kleine wasbak met onderkast en is speciaal bedoeld voor op het toilet. Dat ziet er niet alleen strak uit, maar zo heb je ook gelijk wat ruimte om bijvoorbeeld wc-rollen of een extra gastendoek in op te bergen. Ontdek hier al onze voordelige toiletmeubels.

Het voordeel van een toiletmeubel met onderkast

Naast opbergruimte in je toilet heeft een onderkast nog twee grote voordelen. Ten eerste ziet een bijpassende onderkast er mooi uit en vormt het één geheel. Je nieuwe toiletmeubel is dan ook makkelijk in te passen in elke wc omdat je kunt kiezen uit onderkasten in verschillende kleuren. Naast witte en grijze toiletmeubels kun je ook kiezen voor een houten onderkast bij je fontein. 
Daarnaast is met een onderkast ook al het leidingwerk onzichtbaar weg te werken. De waterleiding en afvoer van je fontein zitten in de onderkast en en daarmee uit het zicht. Hou je van een opgeruimde en cleane wc, dan is dit een uitkomst.